Præmier

Sådan!

Du deltager nu i Muskelsvindfondens Støttelotteri. Og hvem ved, måske er det dig, der bliver den nye ejer af en Maxus el-bil eller måske vinder du en af vores andre gevinster.

Vi vil gerne takke dig for, at du støtter mennesker med muskelsvind. Det betyder alverden.

Dine lodder bliver lige nu sendt som en PDF til din mail, så kan du printe dem ud, hvis du vil. De vil også senere blive sendt pr post. I samme mail har vi også sendt dig en voucher, du kan indløse til en øl/sodavand på Grøn.

Vi vil blive superglade, hvis du har lyst til at dele dit kendskab til Muskelsvindfondens Støttelotteri med andre. Du skal bare klikke på knappen nedenfor.

Dit ordrenummer:

Maxus elbil inkl. ladestander

Med 7 sæder, 260/356 km rækkevidde (WLTP kombi/urban), tagboks- og trailermuligheder er Maxus Euniq5 MPV den perfekte elektriske familiebil. Bilen har bl.a. multimediesystem med stor integreret skærm, en rummelig kabine med masser af plads og panoramaudsigt, moderne interiør og trådløs mobiltelefon opladning. Foruden elbilen vinder du også en ladestander fra Clever inkl. installeringsomkostninger, 1 års strømforbrug samt 1 års kaskoforsikring med selvrisiko. Bilen leveres i farven hvid.

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.