Præmier

Hovedpræmie

Maxus elbil inkl. ladestander

Med 7 sæder, 260/356 km rækkevidde (WLTP kombi/urban), tagboks- og trailermuligheder er Maxus Euniq5 MPV den perfekte elektriske familiebil. Bilen har bl.a. multimediesystem med stor integreret skærm, en rummelig kabine med masser af plads og panoramaudsigt, moderne interiør og trådløs mobiltelefon opladning. Foruden elbilen vinder du også en ladestander fra Clever inkl. installeringsomkostninger, 1 års strømforbrug samt 1 års kaskoforsikring med selvrisiko. 

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Andre præmier

Den grønne havefest

Med denne præmie vinder du din egen fest, hvor du kan invitere op til 35 gæster. Det er Solution Group, der står for arrangementet. Det, du vinder, er en havefest med helstegt pattegris, fadøl, telt, kok, you name it – den fulde pakke til den store havefest. Det eneste du skal gøre er at skrive invitationerne.

Rejsegavekort til Atlantis Rejser

Du kan blive den heldige vinder af et rejsegavekort til en værdi af 10.000 kr. med Atlantis Rejser. Gavekortet kan bruges på en dejlig ferie til Egypten med Atlantis Rejsers egne charterfly.

Ved Rødehavet er det varmt, tørt og solrigt året rundt. Du får et skønt hav med farvestrålende fisk og koraller, lækre sandstrande og sjove og fascinerende oplevelser.

Rødehavet kan tilbyde lidt af hvert og er både ideelt for dig, der ønsker en skræddersyet ferie for hele familien, der gerne vil have det nemt med all Inclusive og masser af underholdning for alle. Dig, der mere er til eksklusive hotelresorts, hvor afslapning og velvære er i højsædet. Eller for dig, der søger prisbillige hoteller og hellere vil bruge pengene på fx dykning og oplevelser, end på overnatning.

Gavekortet er gyldigt i 2 år efter udstedelsen.

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Danmark rundt i el-bus i en uge

Inviter familien eller vennerne på tur. Du vinder en el-bus med plads til 9 personer i en uge samt et gavekort til Small Danish Hotels på 5.000 kroner.

Præmien er gyldig i 1 år fra vinderdato.

Gavekort på 5.000 kr. til Small Danish Hotels

Er du på udkig efter kroophold, hotelophold eller måske et slotsophold i Danmark? Small Danish Hotels er din guide til skønne ophold i hele landet. I trænger måske til et romantisk hotelophold for 2, ekstra luksus i en weekend eller en billig pris på overnatning? Small Danish Hotels har helt sikkert en løsning, et tilbud eller en deal, der passer lige til dine planer.

Vind gavekort til Just Eat

Du kan blive den heldige vinder af et gavekort på 1.200 kr. til Just Eat, vi udlodder nemlig hele 8 stk. i alt. Hos Just Eat kan du bestille alt din yndlingsmad leveret direkte til din dør.

Er du mest til farverige salater og frisk sushi eller foretrækker du spicy thai-retter og italiensk pizza? Invitér vennerne over til en aften fyldt med god mad eller brug gavekortet, når du skal forkæle kæresten med en romantisk middag for to.

3 x 2 Kulturnat-billetter + hotelophold

Kulturværftet er det førende kultursted i Helsingør. De arrangerer en lang række fede koncerter med de største navne. Denne præmie er til et valgfrit arrangement, inden for et år, på Kulturværftet.

Da det ikke er alle der bor lige tæt på Helsingør har Muskelsvindfonden smidt en overnatning på Marienlyst Strandhotel oven i, så du og din ledsager kommer til at sove godt efter koncerten.

Spaophold hos Marienlyst Strandhotel

Chill out på et af landets fineste badehoteller. Med dette ophold får du overnatning for to personer, adgang til hele hotellets store spa-afdeling samt en lækker morgenmad dagen efter.

10 x mega snackpakke fra Taffel

Med denne præmie får du helt sikkert din chips og snack-sult stillet – i hvert fald for en tid. Pakken her indeholder 25-30 poser chips/snacks fra Taffel med alle de kendte smage.